Στη Varti’s Web Studios, η ιδιωτική σας ζωή είναι πολύ σημαντική για εμάς. Έχουμε μερικές βασικές αρχές που ακολουθούμε. Διαβάστε αυτό προσεκτικά, ώστε να γνωρίζετε τα δικαιώματά σας.

Δεν σας ζητάμε προσωπικές πληροφορίες εκτός αν το χρειαζόμαστε πραγματικά. (Δεν μπορούμε να σταματήσουμε υπηρεσίες που σας ζητούν πράγματα όπως το φύλο ή το επίπεδο εισοδήματός σας χωρίς προφανή λόγο).

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με κανέναν εκτός από την τήρηση του νόμου, την ανάπτυξη των προϊόντων μας ή την προστασία των δικαιωμάτων μας.

Δεν αποθηκεύουμε προσωπικές πληροφορίες στους διακομιστές μας εκτός αν απαιτείται για την τρέχουσα λειτουργία του ιστότοπού μας.

Επισκέπτες ιστοτόπων

Όπως και οι περισσότεροι φορείς εκμετάλλευσης ιστότοπων, τα Varti’s Web Studios συλλέγουν πληροφορίες που δεν προσδιορίζουν προσωπικά το είδος που συνήθως διαθέτουν οι φυλλομετρητές ιστού και οι διακομιστές, όπως ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η προτίμηση γλώσσας, ο ιστότοπος αναφοράς και η ημερομηνία και ώρα κάθε αιτήματος επισκέπτη. O σκοπός της Varti’s Web Studios είναι να συλλέγει πληροφορίες που δεν αφορούν προσωπικά δεδομένα και να κατανοεί καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό του. Από καιρό σε καιρό, τα Varti’s Web Studios ενδέχεται να απελευθερώνουν συνολικά μη προσωπικές πληροφορίες, π.χ. δημοσιεύοντας μια αναφορά σχετικά με τις τάσεις στη χρήση της ιστοσελίδας της.

Το Varti’s Web Studios συλλέγει επίσης πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης όπως διευθύνσεις πρωτοκόλλου Internet (IP) για συνδεδεμένους χρήστες και για χρήστες που αφήνουν σχόλια στα blog μας. Τα Varti’s Web Studios αποκαλύπτουν μόνο καταγεγραμμένες διευθύνσεις IP χρηστών και σχολιαστές υπό τις ίδιες συνθήκες που χρησιμοποιεί και αποκαλύπτουν πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης όπως περιγράφεται παρακάτω, με εξαίρεση ότι οι διευθύνσεις IP του blog commenter είναι ορατές και αποκαλύπτονται στους διαχειριστές του blog όπου έμεινε το σχόλιο .

Συγκέντρωση προσωπικών στοιχείων

Ορισμένοι επισκέπτες στα Varti’s Web Studios επιλέγουν να αλληλεπιδρούν μαζί τους με τρόπους που απαιτούν τα Web Studios της Varti να συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες. Το ποσό και ο τύπος των πληροφοριών που συλλέγει το Techno Blog της Varti εξαρτάται από τη φύση της αλληλεπίδρασης. Για παράδειγμα, ζητούμε από τους επισκέπτες που σχολιάζουν το ιστολόγιό μας να δώσουν ένα όνομα χρήστη και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όσοι επιθυμούν να λαμβάνουν τις ενημερώσεις του Varti’s Web Studios μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συλλέγουμε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Σε κάθε περίπτωση, τα Varti’s Web Studios συλλέγουν τέτοιες πληροφορίες μόνο στο μέτρο που αυτό είναι απαραίτητο ή κατάλληλο για την εκπλήρωση του σκοπού της αλληλεπίδρασης του επισκέπτη με αυτό. Το Varti’s Web Studios δεν αποκαλύπτει πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης εκτός από αυτές που περιγράφονται παρακάτω. Και οι επισκέπτες μπορούν πάντα να αρνηθούν να παρέχουν πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης, με την παρατήρηση ότι μπορεί να τους εμποδίσει να συμμετάσχουν σε ορισμένες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον ιστότοπο.

Συγκεντρωτικές στατιστικές

Τα Varti’s Web Studios μπορούν να συλλέγουν στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη συμπεριφορά των επισκεπτών στους ιστοτόπους της. Για παράδειγμα, τα Varti’s Web Studios μπορούν να παρακολουθήσουν τις πιο δημοφιλείς σελίδες του ιστότοπου ή να χρησιμοποιήσουν ανεπιθύμητα μηνύματα από την υπηρεσία Akismet για να εντοπίσουν τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Τα Varti’s Web Studios μπορούν να προβάλλουν αυτές τις πληροφορίες δημοσίως ή να τις παρέχουν σε άλλους. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτει πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης πλην εκείνων που περιγράφονται παρακάτω.

Προστασία ορισμένων προσωπικών στοιχείων

Το Varti’s Web Studios αποκαλύπτει δυνητικά προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης και προσωπικής ταυτοποίησης μόνο σε εκείνα των υπαλλήλων, εργολάβων και συνεργαζόμενων οργανισμών που (i) πρέπει να γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες προκειμένου να τις επεξεργαστούν για λογαριασμό της Varti’s Web Studios ή να παρέχουν υπηρεσίες διαθέσιμες στο Varti’s Web Studios και (ii) που συμφώνησαν να μην το αποκαλύψουν σε άλλους. Μερικοί από αυτούς τους υπαλλήλους, τους εργολάβους και τους συνδεδεμένους οργανισμούς ενδέχεται να βρίσκονται εκτός της χώρας καταγωγής σας. με τη χρήση των Varti’s Web Studios, συμφωνείτε με τη μεταφορά αυτών των πληροφοριών σε αυτά.

Τα Varti’s Web Studios δεν θα νοικιάσουν και δεν θα πουλήσουν δυνητικά προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης και προσωπικής ταυτοποίησης σε κανέναν. Εκτός από τους υπαλλήλους, τους εργολάβους και τους συνδεδεμένους οργανισμούς, όπως περιγράφηκε παραπάνω, τα Varti’s Web Studios αποκαλύπτουν δυνητικά προσωπικά αναγνωρίσιμες και προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μόνο κατόπιν κλήτευσης, δικαστικής εντολής ή άλλου κυβερνητικού αιτήματος ή όταν τα Varti’s Web Studios πιστεύουν στην καλή ότι η αποκάλυψη είναι λογικά αναγκαία για την προστασία της ιδιοκτησίας ή των δικαιωμάτων των Varti’s Web Studios, τρίτων ή του ευρύτερου κοινού.

Εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης του ιστότοπου Varti’s Web Studios και έχετε παράσχει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το Varti’s Web Studios μπορεί μερικές φορές να σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώσει σχετικά με τις νέες δυνατότητες, να ζητήσετε τα σχόλιά σας ή απλά να σας ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει με το Varti’s Web Studios και τα προϊόντα μας. Χρησιμοποιούμε κυρίως τα διάφορα blog των προϊόντων μας για την επικοινωνία αυτού του είδους των πληροφοριών, οπότε αναμένουμε να διατηρήσουμε στο ελάχιστο αυτό το είδος email. Αν μας στείλετε ένα αίτημα (για παράδειγμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστήριξης ή μέσω ενός από τους μηχανισμούς ανάδρασης), διατηρούμε το δικαίωμα να το δημοσιεύσουμε, προκειμένου να διευκρινίσουμε ή να απαντήσουμε στο αίτημά σας ή να μας βοηθήσετε να υποστηρίξουμε άλλους χρήστες. Τα Varti’s Web Studios παίρνουν όλα τα μέτρα που είναι λογικά απαραίτητα για την προστασία τους

Pin It on Pinterest

Share This