Υπηρεσίες

ΑΝΑΠΤΥΞΗ / ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο ιστότοπός σας είναι το πρόσωπο της επιχείρησής σας. Όταν οι άνθρωποι ακούνε για σας, το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να σας ψάξουν στο google. Τι συμβαίνει μετά?

Μπορούν να σας βρουν;

Όταν κοιτάνε στην πρώτη σελίδα σας, τι λέει για την επιχείρησή σας; Φορτώνει αργά; Δεν λειτουργεί στο κινητό ή απλά φαίνεται πραγματικά άσχημη, τι λέει για αυτό το οποίο προσφέρεται;

Δημιουργώ ιστότοπους που φαίνονται μοντέρνοι και επαγγελματικοί και είναι εύκολο να πλοηγηθούν. Λειτουργούν εξίσου καλά με κινητά όπως και στον υπολογιστή (έτσι πρέπει για καλές ταξινομήσεις SEO).

Ας φτιάξουμε λοιπόν έναν ιστότοπο που δείχνει την καλύτερη πλευρά σας.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Καθαρή και εύκολη πλοήγηση σε ιστοσελίδες που αναδεικνύουν τα προϊόντα σας σε πολλούς επισκέπτες. Οι άνθρωποι θέλουν να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται εύκολα και γρήγορα.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έχει διαφορετικές ανάγκες. Θα σχεδιάσω μια μοναδική ιστοσελίδα που θα αναδείξει ότι έχει να προσφέρει η επιχείρησή σας.

ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Όλες οι ιστοσελίδες μου ανταποκρίνονται σωστά, σε κινητό, tablet, φορητό υπολογιστή ή μεγάλη οθόνη. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέπτες θα δουν σωστά το περιεχόμενο της. Η σελίδα σας θα είναι επαγγελματική και συμβατή με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

ΦΙΛΙΚΟ SEO

Κάθε σελίδα έχει εύκολη πρόσβαση για την Google και όλοι οι ιστότοποί μου στη συνέχεια δημιουργούνται με το Google Analytics.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΧΤΙΣΙΜΟ

Χρησιμοποιώ όλες τις βέλτιστες πρακτικές και φιλοξενώ τις ιστοσελίδες μου σε έναν premium host με εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μόλις ο ιστότοπός σας είναι σε λειτουργία, είμαι ακόμα εδώ και είμαι έτοιμος να σας βοηθήσω. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα σχέδια συντήρησής μου ή μπορείτε να επιλέξετε να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας μόνος σας και απλά να μου τηλεφωνήσετε όταν χρειάζεστε κάποια βοήθεια.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Παρέχω πλήρη κατάρτιση μετά την κατασκευή του ιστότοπού σας αν το επιθυμείτε, ώστε να μπορείτε να τροποποιήσετε μόνοι σας το περιεχόμενο και την εικόνα. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε βίντεο, οπότε αν ξεχάσετε κάτι μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτά.

.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / BACKUPS

Ενημερώνω τους χώρους συντήρησης μου μια φορά την εβδομάδα. Ακόμη και όταν είμαι άρρωστος ή σε διακοπές. Έτσι, ο ιστότοπός σας θα είναι ενημερωμένος και ασφαλής.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ακόμη και όταν είναι κατασκευασμένο με βέλτιστες πρακτικές, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα στον ιστότοπό σας. Θα παρακολουθώ οποιαδήποτε δραστηριότητα και θα επαναφέρω τον ιστότοπό σας στο πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας, αν κάτι δεν πάει καλά.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Εάν ξεχάσετε να κάνετε κάτι ή απλά κολλήσατε, είμαι απλά ένα email μακριά. Θα επικοινωνήσω μέσα σε 24 ώρες μαζί σας και θα σας βοηθήσω να διορθώσετε το πρόβλημα ή θα σας παραπέμψω σε ένα βίντεο για να ξέρετε πώς να το κάνετε μόνοι σας.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ

Ανάλογα με το σχέδιο συντήρησης που επιλέγετε, μπορείτε να έχετε μια ώρα αλλαγών στο περιεχόμενο σας δωρεάν. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε περισσότερρες με μειωμένη χρέωση.

Ποια είναι η διαδικασία ;

ΕΡΕΥΝΑ

Θα σας στείλω ένα ερωτηματολόγιο για να μάθετε περισσότερα για εσάς και τι χρειάζεστε. Θα σας πάρω τηλέφωνο για να κανονίσουμε μια συνάντηση για καφέ ή μια συνάντηση στο skype για να βεβαιωθώ ότι έχω καταλάβει αυτό που ψάχνετε να κερδίσετε από τον ιστότοπό σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Πιστεύω ότι η φάση σχεδιασμού είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς και θέλω να περάσω χρόνο σε αυτό, κυρίως επειδή πιστεύω ότι είναι ζωτικής σημασίας να αποκτήσουμε την εμφάνιση, την αίσθηση και τη ροή του site σας σωστά.

ΧΤΙΣΙΜΟ

Είναι καιρός να χτίσω τον ιστότοπό σας. Αυτή είναι η τεχνική φάση, όπου ο σχεδιασμός θα γίνει κώδικας. Θα χρειαστώ όλο το περιεχόμενό και τις εικόνες σας σε αυτό το σημείο της διαδικασίας.

ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

Επειδή όλοι οι ιστότοποί μου είναι φιλικοί προς κινητά, αυτό το στάδιο είναι πραγματικά σημαντικό. Μπορείτε να ελέγξετε ότι είστε ικανοποιημένοι με τα πάντα, αλλά θα κάνω επίσης ελέγχους σφαλμάτων σε όλες τις μεγάλες συσκευές για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται όμορφος παντού.

ΠΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Η πιο συναρπαστική ώρα. Μπορείτε να μοιραστείτε τον ιστότοπό σας σε όλα τα social media. Η ιστοσελίδα σας βρίσκεται στο internet.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Θα σας διδάξω πώς να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό σας. Θα μπορείτε να ενημερώσετε κάποιο περιεχόμενο και εικόνες, να γράψετε ένα blog. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε βίντεο που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές, ώστε αν ξεχάσετε κάτι μετά από την εκπαίδευσή μας, μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτά.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Δεν πάω πουθενά. Προσφέρω δύο πακέτα διαχείρισης, αλλά ακόμα κι αν θέλετε να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας, είμαι ακόμα εδώ και μπορώ να σας βοηθήσω. Αν δεν μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε κάτι ή θέλετε να κάνετε πιο ουσιαστικές αλλαγές στο μέλλον, απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο χρόνο θα πάρει ;

Μόλις αρχίσω να εργάζομαι στον ιστότοπό σας, χρειάζονται συνήθως 2-3 εβδομάδες για να οικοδομηθεί. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με το πόσο περίπλοκος είναι ο ιστότοπός σας και αν έχετε έτοιμο ότι χρειάζεται για να το μεταφέρουμε

Τι πρέπει να μας παρέχετε ;

Θα πρέπει να δώσετε όλο το γραπτό περιεχόμενο που θα χρειαστώ για τον ιστότοπο, καθώς και εικόνες, όπως λογότυπα και φωτογραφίες.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη συγγραφή περιεχομένου, σχεδίου ή φωτογραφίας, ενημερώστε με και θα το κάνω εγώ ή θα συστήσω κάποιον που εμπιστεύομαι.

Θέλετε να δείτε αν θα δουλέψουμε μαζί;

Pin It on Pinterest

Share This