Προφίλ

Δημήτριος Πασλής

Ιδρυτής, Web Designer, WordPress Developer

ABOUT ME

Εάν δεν ήμουν σε μια επιχείρηση σχεδιασμού ιστοσελίδων, θα το έκανα δωρεάν. Είμαι σε αυτό γιατί μου αρέσει. Έχω εμπνευστεί από το σχεδιασμό ιστοσελίδων και την ανάπτυξη από το πρώτο μάθημα που είχα στο σχολείο για html5 και css και από εκείνη την στιγμή αποφάσισα ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλω να κάνω, να δημιουργήσω κάτι από το τίποτα, να δουλέψω σκληρά και να μην σταματήσω ποτέ μέχρι να γίνει η δουλειά .

Μέσα σε όλα αυτά είμαι μυστικά και ένα σπασικλάκι. Με το πρώτο μάθημα που έκανα στη CSS (μια γλώσσα Ιστού) ξαφνικά ένιωσα σαν το σπίτι μου, συνδυάζοντας την αγάπη μου για τεχνολογία και σχεδιασμό.

Βάλτε τα όλα μαζί και αυτό είναι που με κάνει ένα μεγάλο web designer. Νομίζω ότι αυτό βγαίνει μέσα από τον σκοπό μιας ιστοσελίδας της οποίας σχεδιάζω, χρησιμοποιόντας τη δεξιοτεχνία μου στο σχεδιασμό ώστε να την κάνω να φανεί εξαιρετική και να χρησιμοποιήσω την τεχνογνωσία μου για να την ζωοποιήσω. Ενώ χρησιμοποιώ βέλτιστες πρακτικές κωδικοποίησης για να βεβαιωθώ ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί σωστά και διατηρείτε ασφαλή και σε απευθείας σύνδεση.

Όταν δουλεύω, δεν μου αρέσει τίποτα περισσότερο από το να βοηθήσω τους ανθρώπους να φέρουν αναγέννηση στη δουλειά τους μέσω της ιστοσελίδα τους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ?

Τι με κάνει καλύτερο από τις άλλες επιλογές;

ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ

Είμαι πραγματικά παθιασμένος με αυτό που κάνω και αυτό έρχεται μέσα από τη δουλειά μου. Αναλαμβάνω έργα όπου βλέπω μια δυναμική να κάνω σπουδαία δουλειά. Είναι κάτι περισσότερο από μια άλλη δουλειά. Όταν είμαι χωμένος για τα καλά μέσα σε κάποια εργασία, είμαι πιο δημιουργικός, και οι πελάτες αποκομίζουν τα οφέλη.

ΑΚΟΥΩ

Θέλω να μάθω τι σας αρέσει και τι βλέπετε ότι χρειάζεται η επιχείρησή σας. Πολλοί σχεδιαστές έρχονται φορτωμένοι με παραδοχές. Προσπαθούν να επιβάλουν το δικό τους στυλ, ή να σας κατευθύνουν προς μια ακριβότερη περιοχή. Αυτή είναι η επιχείρησή σας, η επωνυμία σας και ο ιστότοπός σας. Θα ρωτήσω τις σωστές ερωτήσεις, θα κάνω προτάσεις και θα σχεδιάσω μαζί σας ένα σχέδιο.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ

Έχω ξοδέψει πολύ χρόνο για να οικοδομήσω τις δεξιότητές μου και να διατηρήσω τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα του σχεδιασμού, της κωδικοποίησης και της ασφάλειας στο διαδίκτυο. Συνεχίζω να μελετώ καθώς αλλάζουν τα πράγματα. Άλλοι σχεδιαστές θα χτίσουν απλά ένα site που φαίνεται καλό στην επιφάνεια, αλλά σας αφήνει ανοιχτό στα κακόβουλα λογισμικά. Θα σας φτιάξω έναν ιστότοπο που θα έχει όμορφη εμφάνιση και θα παραμένει ασφαλής.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ

Μετά την κατασκευή του ιστότοπού σας, δεν θα φύγω. Προσφέρω συνεχή συντήρηση, για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας παραμένει σε καλή κατάσταση. Προσφέρω πακέτα συντήρησης αν νομίζετε ότι θα χρειαστείτε τακτική βοήθεια, αλλά είμαι επίσης ένα γρήγορο τηλεφώνημα μακριά.

Θα πάρετε έναν ποιοτικό ιστότοπο, μια προσωπική εμπειρία και όλα αυτά χωρίς τα γενικά έξοδα μιας εταιρείας.

Πώς μπορώ να σας βοηθήσω ?

Pin It on Pinterest

Share This